"Det krävs att 100 byråkrater jobbar i 100 år för att orsaka ett lika stort misstag som en dator kan skapa på en hundradels sekund" - Dental Economics 1968


Tillbaka till startsidan
Information om vilka tjänster företaget A TIGER erbjuder
Kontaktformulär
Söka rätt underlättar

Det finns en hel uppsjö med personer/företag som erbjuder sig att göra hemsidor. Men att lansera sig på Internet är mer än att bara lägga upp en hemsida. Det är en hel del att tänka på!

  • Hemsidan ska göras optimalt sökbar, ett bra exempel är Lånemäklaren där man kan lösa och samla lån samt krediter.
  • Analyser av vilken målgrupp man ska vända sig till.
  • Vilket syfte lanseringen har.
  • Utformningen av navigeringen på webbplatsen, vilket påverkar användarvänligheten
  • Om sidan ska innehålla ett beställningsformulär eller... om bästa (men dyrare) lösningen är ett elektroniskt shoppingsystem.
Att hemsidan är korrekt kodad är också viktigt. Dels för att den då fungerar i flertalet web-läsare och dels för att den ger ett bättre intryck och ser välarbetad ut. En hemsida ska vara inbjudande och välkomnande. Med alltför tung grafik, rörliga bilder och krav på "plug-ins" riskerar man att besökarna otåligt klickar på back-knappen och försvinner innan sidan ens hunnit laddas in.

Majoriteten av alla besökare på företagssidor är sådana som söker information om företaget, tjänster och varor. Att se till att hemsidan är snabbladdad men ändå estetiskt tilltalande är en artig gest som uppskattas, framför allt av de som surfar via långsamma modem.

Privata hemsidor, www.tiger.se, www.atiger.se, www.tiger.pp.se, www.atiger.pp.se, och www.nodaddy.se.