Massage i Borås

I fredags ville jag unna mig en massage. Det hade verkligen varit en hektisk vecka och kände mig verkligen helt utmattad, så tänkte att en massage skulle vara helt perfekt för mig för att landa i mig själv igen. Så jag frågade en vän och hon rekommenderade health in hands, de utför massage i Borås och måste verkligen bara säga VILKET STÄLLE! Otroligt trevlig personal som verkligen visste vad de gjorde. Jag är vanligtvis kanska obekväm när jag går på massage, tycker det är ganska obehagligt att ha någopn man inte känner att massera ens kropp, liksom konstigt?! Men hur som helst, deras professionalism va rvekrligen outstanding och var så oerhört nöjd efteråt. Så anledningen till varför jag skriver nu var för att det gått en vecka sen denna upplevelsen och ville verkligen rekommendera er alla till att besöka health in hands.

Du gillar kanske också...