OVK

Det obligatoriska ventilationskontrollen, ovk, är något som jag alltid lyckas glömma av. Det ska väl göras ungefär vart femte år, men jag tror att det har gått minst sju år nu sen jag gjorde det sist. Vet inte hur lång tid det ska ta att göra det eller hur mycket det kostar, för kommer inte ens ihåg när jag gjorde det sist, mer än att jag på ett ungefär vet vilka år det var.

Vet att det var de från J2 Ventilationsteknik AB som var här och fixade med et i alla fall och att de var väldigt duktiga på det som de gjorde. Fördelarna med dem är att de hade bra priser på ovk:n och jag som inte ens ser meningen med ventilationskontrollen överhuvudtaget tycker att det är mer än tillräckligt med det. Så för att det inte ska vara lika mycket av ett måste och jobbigt så är det lättaste jag kan göra att helt enkelt vända sig till just J2 Ventilationsteknik AB och få deras assistans med det.

Men det är ju som sagt OVK, en obligatorisk kontroll, så jag har ju inte direkt någonting att välja mellan utan det är väl bara att acceptera att det behöver göras. Får ta och ringa de på J2 Ventilationsteknik AB nästa vecka och så får jag hjälp med att göra kontrollen då. OVK är det som gäller nu helt enkelt och allt annat får vänta för att det inte alls är lika viktigt.

Ska se till att meddela er när jag är klar med ovk:n och när jag faktiskt har bokat tid hos J2 Ventilationsteknik AB så att jag kan ha det lite som motivation, så att jag inte kan strunta i att göra det.